Efter en första flygresa där barnen faktiskt kunde sova några timmar blev det ett kort stopp på Pekingsflygplats. Tycker den är riktigt bra att vänta på faktiskt. Sedan, i tid- men det var ju iof med Air China, tog vi den sista flygturen för den här resan. Långt och tråkigt när vi verkligen skulle försöka hålla oss vakna hela vägen. Barnen blandade engelsk språkig barnfilm med surfplattor och bus. 
 
Tillbaka på svensk mark! Mamma hämtade oss och hade plockat fram vinterjackor till oss alla och vinterkängor till barnen, Helt perfekt. Och sedan lyckades vi hålla barnen vakna, trots långa blinkningar, hela vägen till Huddinge där morfar värmt maten som smakade oss alla mycket bra. 
 
Nu har vi packat upp, börjat tvätta och sovit. Barnen var vakna redan vid halv 4 tiden.
 
Igår kväll när barnen skulle lägga sig hittade vi inte Herr Pettersson... Han är borta. Alla som känner Isak vet vad Pettersson betyder och det var många besvikna tårar som rann ner för hans kinder innan han trött somnade. Sista hotellet där vi tror han försvann har redan satt igång en stor sökinsats men vi tror att Pettersson nu är på lång lång semester. 
 
Vi hoppas att ni tyckt det var trevligt att via bloggen följa med oss på resan. Vi har verkligen haft det toppen bra!!!
 
Många kramar från Holgers
 
Det är jobbigt att köa...
Särskilt när man är så trött så trött
Flygplatsfrukost
Pekingsflygplats